Ida 3300

5.249,00 kr.

SKU: 159701-moreland Category:
Ida 3300

Ida 3300 beskrivelse Ida 3300 er et fuldautomatisk væg- og loftdrivhus, der både kan bruges i hjemmet eller på kontoret. Det har en støjsvag, regulerbar cirkulationsventilator, som giver en jævn fordeling af den varme luft i hele drivhuset. Denne model har et dobbelt termisk glas for at øge isolerende effektiviteten. Derudover har det 3 meter hyldeplads til planter og potter samt 4 belysningselementer med integreret timer. Det har et ventilationstag med justerbare luftskærme, der gør det lettere at oprette et godt miljø i drivhuset. Ida 3300 ulemper Ida 3300 er et vægdrivhus fra Moreland, der giver vækstbetingelser der passer til ethvert miljø. Det har mange fordele, men som alle andre produkter, har det også nogle ulemper. En af de alvorligste ulemper, som vi har fundet, er støjniveauet under drift. Da det er et vægmontering, er det meget tæt på boligen, hvilket gør det sværere at bruge, da det kan genere andre. Desuden er det ikke 100% vejrbestandigt, så det bør ikke bruges i åbne omgivelser. Endelig har det en ret høj købspris, så det kan ikke være en økonomisk løsning, hvis det blot bruges til lejlighedsvis brug. Fordele Ida 3300 IDa 3300 vægdrivhus tilbyder en praktisk løsning for hjem med et begrænset areal, da det laves af lette materialer. Dets rustfrie stålramme er meget holdbar, så både drivhuset og planterne kan modstå vejrets slag. Med sine duge af UV-beskyttet PVC holder drivhuset varmen uden at påvirkes af ydre temperaturændringer. Det reducerer også risikoen for skader som f.eks. sne og frost. Det er også let at montere og kræver ingen teknisk viden eller værktøjer. Det er nemt at håndtere og adskiller sig efter brug, hvilket hjælper med at spare plads og tid. Endelig har drivhuset et stort vægareal, så det giver flere muligheder for at imødekomme forskellige krav. Hvad folk siger i anmeldelser om Ida 3300 Kunder elsker dette produkt. Det er let at opsætte og vedligeholde, har et gennemtænkt design og en god pris. Fremragende kvalitet, god pris og stor tilfredshed fra kunder. Hvor kan man købe Ida 3300 For at købe produktet fra Moreland i Danmark, skal du først gå til deres webside og navigere til den ønskede vare. Når du har fundet det ønskede produkt, skal du klikke på knappen Tilføj til kurv. Herefter skal du udfylde alle oplysningerne på bestillingssiden og vælge dine ønskede betalingsmetode. Til sidst skal du klikke på knappen Bestil nu for at fuldføre din ordre.

Product SKU: 159701-moreland

Product Brand: moreland

Product Currency: DKK

Product Price: 5249

Price Valid Until: 2024-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Ida 3300 beskrivelse

Ida 3300 er et fuldautomatisk væg- og loftdrivhus, der både kan bruges i hjemmet eller på kontoret. Det har en støjsvag, regulerbar cirkulationsventilator, som giver en jævn fordeling af den varme luft i hele drivhuset. Denne model har et dobbelt termisk glas for at øge isolerende effektiviteten. Derudover har det 3 meter hyldeplads til planter og potter samt 4 belysningselementer med integreret timer. Det har et ventilationstag med justerbare luftskærme, der gør det lettere at oprette et godt miljø i drivhuset.

Ida 3300 ulemper

Ida 3300 er et vægdrivhus fra Moreland, der giver vækstbetingelser der passer til ethvert miljø. Det har mange fordele, men som alle andre produkter, har det også nogle ulemper. En af de alvorligste ulemper, som vi har fundet, er støjniveauet under drift. Da det er et vægmontering, er det meget tæt på boligen, hvilket gør det sværere at bruge, da det kan genere andre. Desuden er det ikke 100% vejrbestandigt, så det bør ikke bruges i åbne omgivelser. Endelig har det en ret høj købspris, så det kan ikke være en økonomisk løsning, hvis det blot bruges til lejlighedsvis brug.

Fordele Ida 3300

IDa 3300 vægdrivhus tilbyder en praktisk løsning for hjem med et begrænset areal, da det laves af lette materialer. Dets rustfrie stålramme er meget holdbar, så både drivhuset og planterne kan modstå vejrets slag. Med sine duge af UV-beskyttet PVC holder drivhuset varmen uden at påvirkes af ydre temperaturændringer. Det reducerer også risikoen for skader som f.eks. sne og frost. Det er også let at montere og kræver ingen teknisk viden eller værktøjer. Det er nemt at håndtere og adskiller sig efter brug, hvilket hjælper med at spare plads og tid. Endelig har drivhuset et stort vægareal, så det giver flere muligheder for at imødekomme forskellige krav.

Hvad folk siger i anmeldelser om Ida 3300

Kunder elsker dette produkt. Det er let at opsætte og vedligeholde, har et gennemtænkt design og en god pris. Fremragende kvalitet, god pris og stor tilfredshed fra kunder.

Hvor kan man købe Ida 3300

For at købe produktet fra Moreland i Danmark, skal du først gå til deres webside og navigere til den ønskede vare. Når du har fundet det ønskede produkt, skal du klikke på knappen Tilføj til kurv. Herefter skal du udfylde alle oplysningerne på bestillingssiden og vælge dine ønskede betalingsmetode. Til sidst skal du klikke på knappen Bestil nu for at fuldføre din ordre.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ida 3300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ida 3300

5.249,00 kr.

Insail Butik
Logo