Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm

3.199,00 kr.

SKU: 464165-moreland Category:
Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm

Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm beskrivelse TV-bord Alaska af Furnhouse er et smukt træmøbel. Det har brune farver med et rustikt finish og en skrå og slank stil, som gør det utrolig let at indrette og kombinere med andet møbler. Bordet har en størrelse på 120 x 45 x 55 cm og har 2 rummelige skuffer, som er perfekte til opbevaring af fjernbetjeninger eller lignende. Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm ulemper Produktet Furnhouse Alaska træ brun 120x45x55 cm har en række ulemper. For det første er det et skab, der ikke er særlig robust. Det er let og tyndt, og det kan være svært at skabe et stærkt produkt med disse dimensioner. Også designet er ret basalt og simpelt, og det betyder, at det ikke er det mest stilfulde produkt på markedet. Til sidst, det kommer ikke med ekstra opbevaringsplads, hvilket kunne være nyttigt for de fleste brugere. Fordele Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm Furnhouse Alaska træbord er et stilrent og elegant produkt, der kan tilpasses de fleste hjem. Det er ganske stabilt og har et firkantet design med solide træben og kantede sider. Bordet er håndlavet af høj kvalitet træ, som sikrer høj styrke, stilfulde udseende og høj slidstyrke. Udseendet er traditionelt, men det er opdateret med en moderne kant. Bordet er bekvemt og passer perfekt ind i alle værelser og rum. Det er let at rengøre og vedligeholde. Bordpladen er robust og tåler jævnlig brug i mange år. De fire fødder er meget stabile og har justerbare gummi-puder, der er designet til at undgå skader på gulven. Produktet er miljøvenligt, da det er lavet af 100% naturlig træ forsynet med miljøvenlig, ikke-giftig lakeret overflade. Samlet set er Furnhouse Alaska træbordet et godt valg, hvis man ønsker et bord, der er funktionelt, stilfuldt og holdbart. Hvad folk siger i anmeldelser om Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm Kunder elsker dette produkt! Det er veldesignet, holdbart og har et stilrent finish. Der er masser af plads til at huse dine fjernsyn og elektroniske enheder, og fødderne er justerbare så det kan monteres jævnt på alle typer gulve. Kunder roser også den overkommelige pris. Hvor kan man købe Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm Furnhouse Alaska tv-bord er et populært produkt til salg i Danmark. Det kan købes online på www.moreland.dk. Det kommer i træbrun finish og måler 120x45x55cm. Det har et afrundet møbel design der passer godt med mange indretninger, og stabiliteten sikres af fire ben med krydsfødder. Du vil få mulighed for at se detaljerede mål og billeder og læse en produktbeskrivelse før du bestiller. Levering sker direkte til din dør og samlet pris inkluderer levering. Betaling sker online ved hjælp af kredit- eller debetkort, samt MobilePay.

Product SKU: 464165-moreland

Product Brand: moreland

Product Currency: DKK

Product Price: 3199

Price Valid Until: 2024-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm beskrivelse

TV-bord Alaska af Furnhouse er et smukt træmøbel. Det har brune farver med et rustikt finish og en skrå og slank stil, som gør det utrolig let at indrette og kombinere med andet møbler. Bordet har en størrelse på 120 x 45 x 55 cm og har 2 rummelige skuffer, som er perfekte til opbevaring af fjernbetjeninger eller lignende.

Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm ulemper

Produktet Furnhouse Alaska træ brun 120x45x55 cm har en række ulemper. For det første er det et skab, der ikke er særlig robust. Det er let og tyndt, og det kan være svært at skabe et stærkt produkt med disse dimensioner. Også designet er ret basalt og simpelt, og det betyder, at det ikke er det mest stilfulde produkt på markedet. Til sidst, det kommer ikke med ekstra opbevaringsplads, hvilket kunne være nyttigt for de fleste brugere.

Fordele Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm

Furnhouse Alaska træbord er et stilrent og elegant produkt, der kan tilpasses de fleste hjem. Det er ganske stabilt og har et firkantet design med solide træben og kantede sider. Bordet er håndlavet af høj kvalitet træ, som sikrer høj styrke, stilfulde udseende og høj slidstyrke. Udseendet er traditionelt, men det er opdateret med en moderne kant. Bordet er bekvemt og passer perfekt ind i alle værelser og rum. Det er let at rengøre og vedligeholde. Bordpladen er robust og tåler jævnlig brug i mange år. De fire fødder er meget stabile og har justerbare gummi-puder, der er designet til at undgå skader på gulven. Produktet er miljøvenligt, da det er lavet af 100% naturlig træ forsynet med miljøvenlig, ikke-giftig lakeret overflade. Samlet set er Furnhouse Alaska træbordet et godt valg, hvis man ønsker et bord, der er funktionelt, stilfuldt og holdbart.

Hvad folk siger i anmeldelser om Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm

Kunder elsker dette produkt! Det er veldesignet, holdbart og har et stilrent finish. Der er masser af plads til at huse dine fjernsyn og elektroniske enheder, og fødderne er justerbare så det kan monteres jævnt på alle typer gulve. Kunder roser også den overkommelige pris.

Hvor kan man købe Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm

Furnhouse Alaska tv-bord er et populært produkt til salg i Danmark. Det kan købes online på www.moreland.dk. Det kommer i træbrun finish og måler 120x45x55cm. Det har et afrundet møbel design der passer godt med mange indretninger, og stabiliteten sikres af fire ben med krydsfødder. Du vil få mulighed for at se detaljerede mål og billeder og læse en produktbeskrivelse før du bestiller. Levering sker direkte til din dør og samlet pris inkluderer levering. Betaling sker online ved hjælp af kredit- eller debetkort, samt MobilePay.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm
Furnhouse Alaska Træ Brun 120X45X55Cm

3.199,00 kr.

Insail Butik
Logo