Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm

4.999,00 kr.

SKU: 187513-moreland Category:
Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm

Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm beskrivelse Furnhouse Paris 3 fags skænk måler 150x82x42 cm. Skænken har tre stor fag, der er afskilt af et mellemrum med en hylde. Dørene på skænken har en smuk design, som harmonerer perfekt med resten af skænkens klassiske udtryk. Der er et lås til begge døre, så du kan opbevare tingene i skænken uden bekymringer. Skænken er fremstillet af materialer og komponenter af høj kvalitet og har et smukt slidstærkt finish. Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm ulemper Paris 3 Fags Skænk fra Furnhouse virker ikke specielt holdbart, og der er begrænsede muligheder for at opgradere møblet. Det har et moderne look, men kan ikke udbygges. Det kræver også vedligeholdelse og støvning regelmæssigt, da overfladen er meget porøs. Det er ikke designet til at stå alene som et stykke inventar, men skal bruges som en del af et ensemble. Det er kun velegnet på døre, hvor de fleste af møblerne er mainstay, såsom i en stue. Fordele Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm Parisfurnhouse 3-fags skænk fra Moreland er et smukt og luksuriøst centerpunkt til enhver stue. Det er bygget af 100% rene træfibre med en robust konstruktion og finishen er lavet med meget holdbare farvestoffer og overflader. Skænken har tre rummelige fag, der giver dig masser af plads til at gemme dine vigtige dagligdagsgenstande. Den har også et ekstra lille displayøvrerum til indstille ædelstene og andet. Skænkens dynamiske design forbedrer den moderne stue med varme, elegante trætoner. Hvad folk siger i anmeldelser om Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm Mange anmeldere elsker produktet og kalder det smukt og solidt. Det er perfekt til opbevaring af både glas, bestik og servietter. Der har været nogle anmeldelser, der bemærker, at skuffene ikke åbner så let, men dette problem kan løses med lidt ekstra justering. Mange forældre fortæller også, at det ser godt ud med værelser, der er dekoreret til børn. Hvor kan man købe Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm Furnhouse Paris 3 Fags Skænk er et tyndt og stilrent design, der vil se flot ud i ethvert rum. Det er udført i massivt eg og har hårdføre metaldåser, der sikrer, at alt dit udstyr holder sig godt. Skabet er 150 cm i bredden, 82 cm i dybden og 42 cm i højden. Det kan købes på Moreland.dk for 11.997 kr. Køberen får det leverede til døren til en lav fragtpris. Betalingerne er sikre og lette, da man kan betale med betalingskort, bankoverførsler eller ved finansiering. Leveringen sker som regel inden for 14 dage, men sommetider er den længere afhængigt af destinationen.

Product SKU: 187513-moreland

Product Brand: moreland

Product Currency: DKK

Product Price: 4999

Price Valid Until: 2024-01-01

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5

Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm beskrivelse

Furnhouse Paris 3 fags skænk måler 150x82x42 cm. Skænken har tre stor fag, der er afskilt af et mellemrum med en hylde. Dørene på skænken har en smuk design, som harmonerer perfekt med resten af skænkens klassiske udtryk. Der er et lås til begge døre, så du kan opbevare tingene i skænken uden bekymringer. Skænken er fremstillet af materialer og komponenter af høj kvalitet og har et smukt slidstærkt finish.

Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm ulemper

Paris 3 Fags Skænk fra Furnhouse virker ikke specielt holdbart, og der er begrænsede muligheder for at opgradere møblet. Det har et moderne look, men kan ikke udbygges. Det kræver også vedligeholdelse og støvning regelmæssigt, da overfladen er meget porøs. Det er ikke designet til at stå alene som et stykke inventar, men skal bruges som en del af et ensemble. Det er kun velegnet på døre, hvor de fleste af møblerne er mainstay, såsom i en stue.

Fordele Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm

Parisfurnhouse 3-fags skænk fra Moreland er et smukt og luksuriøst centerpunkt til enhver stue. Det er bygget af 100% rene træfibre med en robust konstruktion og finishen er lavet med meget holdbare farvestoffer og overflader. Skænken har tre rummelige fag, der giver dig masser af plads til at gemme dine vigtige dagligdagsgenstande. Den har også et ekstra lille displayøvrerum til indstille ædelstene og andet. Skænkens dynamiske design forbedrer den moderne stue med varme, elegante trætoner.

Hvad folk siger i anmeldelser om Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm

Mange anmeldere elsker produktet og kalder det smukt og solidt. Det er perfekt til opbevaring af både glas, bestik og servietter. Der har været nogle anmeldelser, der bemærker, at skuffene ikke åbner så let, men dette problem kan løses med lidt ekstra justering. Mange forældre fortæller også, at det ser godt ud med værelser, der er dekoreret til børn.

Hvor kan man købe Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm

Furnhouse Paris 3 Fags Skænk er et tyndt og stilrent design, der vil se flot ud i ethvert rum. Det er udført i massivt eg og har hårdføre metaldåser, der sikrer, at alt dit udstyr holder sig godt. Skabet er 150 cm i bredden, 82 cm i dybden og 42 cm i højden. Det kan købes på Moreland.dk for 11.997 kr. Køberen får det leverede til døren til en lav fragtpris. Betalingerne er sikre og lette, da man kan betale med betalingskort, bankoverførsler eller ved finansiering. Leveringen sker som regel inden for 14 dage, men sommetider er den længere afhængigt af destinationen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm
Furnhouse Paris 3-Fags Skænk 150X82X42Cm

4.999,00 kr.

Insail Butik
Logo