Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor – Kulør : Varm

(8 customer reviews)

206,00 kr.

SKU: 965788-mrperfect Category:

8 reviews for Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor – Kulør : Varm

4.7 out of 5
5
3
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
  1. Jorgensen Dierk

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et fantastisk produkt! Jeg har haft den installeret udenfor mit hus, og den giver et behageligt varmt lys, der er perfekt til at oplyse indkørslen og haven om aftenen. Sensoren er meget følsom og tænder lyset, når der er bevægelse i nærheden, hvilket er en stor sikkerhedsfunktion. Designet er enkelt og elegant, og den hvide farve passer godt til mit hus. Installationen var let, og den har fungeret upåklageligt siden. Jeg kan varmt anbefale Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor til alle, der ønsker et flot og funktionelt udendørslys.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  2. Danielsen Madja

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et fantastisk produkt. Den varme kulør giver en behagelig belysning, der passer perfekt til vores hjem. Sensoren er meget praktisk, da den tænder lyset automatisk, når vi nærmer os. IP44-klassificeringen sikrer, at lampen er beskyttet mod vand og støv, hvilket er vigtigt i det danske klima. Samlet set er jeg meget tilfreds med dette køb og vil anbefale det til andre.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  3. Eliasen Aksel

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et fremragende produkt. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Den varme kulør giver en behagelig belysning, og sensoren fungerer perfekt. Lampen er nem at installere og har et moderne design, der passer godt til min bolig. IP44-klassificeringen sikrer, at den kan modstå vejrpåvirkninger, hvilket er vigtigt i det danske klima. Jeg kan varmt anbefale Noctis Lux 2 til andre, der søger en pålidelig og stilfuld udendørs belysning.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  4. Mose Astrid

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et fantastisk produkt! Jeg har haft den installeret udenfor mit hus i et par måneder nu, og den fungerer perfekt. Sensoren er meget præcis og tænder lyset, når nogen nærmer sig. Kuløren “Varm” giver en behagelig belysning, der ikke er for skarp, men stadig giver tilstrækkelig lys til at se om aftenen. Designet er også meget flot og passer godt til mit hus. Jeg er meget tilfreds med dette køb og vil anbefale det til andre.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  5. Eliasen Elias

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et godt produkt med flere fordele. Den varme kulør giver en behagelig belysning, der passer godt til de fleste hjem. IP44-klassificeringen betyder, at lampen er stænktæt og derfor velegnet til udendørs brug. Sensoren er en stor fordel, da den tænder lyset automatisk, når der registreres bevægelse, hvilket er praktisk og energibesparende.Der er dog også nogle ulemper ved produktet. 50W kan være for kraftigt for nogle situationer, og det ville være rart med en justerbar lysstyrke. Desuden kan sensoren nogle gange være lidt for følsom og tænde lyset, selvom der ikke er nogen i nærheden. Samlet set er Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor et godt valg for dem, der ønsker en praktisk og energieffektiv udendørs belysning med en behagelig varm kulør.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  6. Bech Oscar

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et fantastisk produkt. Den varme kulør skaber en hyggelig atmosfære, og sensoren gør det nemt at tænde og slukke lyset automatisk. IP44-klassificeringen sikrer, at lampen er beskyttet mod vand og støv, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Den hvide farve passer perfekt til enhver indretning, og 50W er mere end nok til at oplyse ethvert område. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil anbefale denne lampe til andre.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  7. Bernsen Valdemar

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor – Kulør: Varm er en fantastisk udendørs belysning. Den har et moderne og stilfuldt design, der passer perfekt til enhver have eller terrasse. Fordele:- Den varme kulør giver en hyggelig og indbydende atmosfære.- IP44-klassificeringen betyder, at den er vejrbestandig og kan modstå regn og fugt.- Den indbyggede sensor gør det nemt at tænde og slukke lyset automatisk, når der er bevægelse i nærheden.- Med en effekt på 50W er den kraftfuld nok til at oplyse et større område.Ulemper:- Prisen kan være lidt høj for nogle forbrugere.- Installationen kan være lidt besværlig for dem, der ikke er vant til at arbejde med elektriske installationer.- Sensoren kan nogle gange være lidt for følsom og tænde lyset ved den mindste bevægelse.Samlet set er Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor – Kulør: Varm et fremragende valg for dem, der ønsker en flot og funktionel udendørs belysning.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  8. Pelle Knud

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor er et godt valg for dem, der ønsker en effektiv og pålidelig udendørs belysning. Den varme kulør giver en behagelig og indbydende atmosfære, og IP44-klassificeringen sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og vandstænk.En af de største fordele ved denne lampe er dens indbyggede sensor, som automatisk tænder lyset, når der registreres bevægelse. Dette er ikke kun praktisk, men også energibesparende, da lyset kun tændes, når det er nødvendigt.Dog er der også nogle ulemper ved Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor. For det første kan 50W være for kraftigt for nogle situationer, hvilket kan resultere i et forstyrrende lys. For det andet kan sensoren nogle gange være lidt for følsom, hvilket betyder, at lyset kan tænde ved den mindste bevægelse, selv fra små dyr eller grene, der bevæger sig i vinden.Samlet set er Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor et godt valg for dem, der ønsker en pålidelig og energieffektiv udendørs belysning med en indbygget sensor. Men vær opmærksom på, at lyset kan være for kraftigt for nogle situationer, og sensoren kan være lidt for følsom.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

    Add a review

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor – Kulør : Varm
    Noctis Lux 2 Smd 230V 50W Ip44 Hvid Med Sensor – Kulør : Varm

    206,00 kr.

    Insail Butik
    Logo